BODRUM BELEDİYE A.Ş ANAOKULLARI 2024-2025 ÖĞRENCİ KAYIT SİSTEMİ HAKKINDA DUYURU

BODRUM BELEDİYE A.Ş ANAOKULLARI 2024-2025 ÖĞRENCİ KAYIT SİSTEMİ HAKKINDA DUYURU

Bodrum Belediyesi Gıda Enerji Eğitim Turizm İnşaat San.ve Tic AŞ’ye bağlı, Anaokulları yönetim kararında ” Ön kayıt kabul işlemi, Kayıt Kabul ve Değerlendirme Komisyonu tarafından her yıl üç yaş öğrencisi için değerlendirmeye alınır. Dört ve beş yaş öğrencileri devam eden öğrencinin kayıt yaptırmadığı durumlarda kalan kontenjan kadar ilan verilir. ” ifadesi yer almaktadır.

Bu doğrultuda, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için Kayıt Kabul ve Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirilecek, kesin kayıt için Özel Bodrum Yüzüncü Yıl Cumhuriyet Anaokuluna 7 kişi dört yaş öğrencisi (2020 doğumlular), 40 kişi üç yaş öğrencisi (2021 doğumlular), Özel Bodrum Konacık Anaokuluna 20 kişi üç yaş öğrencisi(2021 doğumlular), Özel Bodrum Lale-Süreyya Turgut Anaokuluna 1 kişi dört yaş öğrencisi(2020 doğumlular), alınacaktır.

Kayıt Tarihleri

Ön Kayıt Başvuru                                                                                    :              26 Haziran -1 Temmuz 2024

Ön Kayıt Belge Teslimi                                                                           :              2 – 5 Temmuz 2024

Öğrenci Kayıt Kabul Komisyonu Değerlendirme                                               :              8 Temmuz 2024

Kesin Kayıt Öğrenci Duyuru Listesi İlanı                                           :              9 Temmuz 2024

Öğrenci Kesin Kayıt Evrak Teslimi ve Ödeme                                  :              10-12 Temmuz 2024

Ön Kayıt İçin Gerekli Koşullar

• Doğum tarihi 2020-2021 yılları arasında olan aday öğrenciler ön kayıt değerlendirme sürecine katılabileceklerdir, 2021 yılı öğrencilerin 30 Eylül 2024 itibari ile 36 ayını tamamlamış olması gerekmektedir.
  • Her yıl açılan üç yaş gurubu öğrencileri kesin kayıt yaptırdıktan sonra üç dönem eğitim öğretimine devam etme hakkına sahiptir. Anasınıfı tekrar öğrencileri alt sınıf kaydını gerçekleştirmez ise değerlendirilmeye alınacaktır.
  • Aday veli sadece bir okul başvuru yapabilmektedir. Ön kayıt için gerekli olan belgeler başvuru yapılan okul idaresine bildirilen tarihte elden teslim edilecektir.
  • Kayıt sonrasında okullar arası değişiklik yapmak isteyen velilerimiz eğitim öğretim yılı başlamadan önce okul idaresine değişim dilekçesi ile başvuracaktır. Başvurduğu okulda boşluk ya da değişim talebinde bulunan veli var ise gerekli değişim yapılacaktır.

Ön Kayıt İçin Gerekli Belgeler

• Aday öğrencinin ve velinin nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • Anne,baba ya da vasinin çalıştığı iş yerine ait belgeleri,(iş yeri kimlik kartı geçerlidir.)
  • Anne, baba ya da vasinin; Çalışan ise; gelir bordrosu(çalışmıyor ise geçmiş sgk dökümü(e devlet), iş yeri sahibi ise;vergi levhası, e devletten tapu kadastro belgesi, e devletten vergi beyan belgesi (kayıtlı araçlar),
  • Nüfus aile kayıt örneği,(e devlet)
  • Gazi veya şehit çocuğu ise ; gazi veya şehir çocuğu olduğuna dair resmi belge.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

• Çocuğun ve velinin nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • İkametgâh belgesi,
  • Çocuğun aşı kartı fotokopisi
  • Çocuğun sağlık raporu
  • Çocuğun 2 adet vesikalık fotoğrafı,
  • Anne-baba ayrıysa velayet belgesi,
  • Kesin kayıt linkinde bulunan tüm formlar(doldurulmuş hali ile)

Yaz Okulu Kayıtları İçin Gerekli Koşullar

• Yaz okulu kayıtlarımız içinde bulunduğumuz eğitim öğretim yılındaki kayıtlı öğrencilerimiz için geçerlidir. Var olan velilerimizin her hangi bir evrak hazırlaması gerekmemektedir.

DİKKAT!!

ÖNEMLİ   AÇIKLAMA: Ön kayıt için belgeler eşler için ayrı ayrı hazırlanacaktır. Her hangi bir mülk varlığı yok ise e devletten çıkacak olan   “araç ya da mülk bulunmamaktadır.”ibaresi yazılı beyan edilecektir. Boşanan eşler için boşanma belgeleri beyan edilecektir. Burslu öğrenci başvuru değerlendirmesi için yukarıdaki tüm belgeler ayrıca gider belgeleri (kira, kredi, haciz, nafaka bedeli vb) beyan edilecektir. Ön ve  kesin kayıt evrakları belirtilen tarihlerde okul idaresine elden teslim edilecektir. Ön kayıt ve kesin kayıt sürecinde, yayınlanan tarihler harici; başvuru, eksik evrak teslimi, kesin kayıt evrak teslimi,ödeme yapılmaması vb. durumlarda öğrenci değerlendirmeye alınmayacak ve kesin kaydı oluşturulmayacak, tekrar başvuru ve kesin kayıt tarihi oluşturulmayacaktır.