BODRUM BELEDİYESİ ÖZEL BODRUM KONACIK ANAOKULU 2023-2024 ÖĞRENCİ KAYIT SİSTEMİ HAKKINDA DUYURU

Duyurular

2023-2024 eğitim-öğretim yılı için Kayıt Kabul ve Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirilecek, kesin kayıt için altmış(60) öğrenci alınacaktır.

Kayıt Tarihleri

Öğrenci Kayıt Kabul Komisyonu Değerlendirme : 26 Mayıs 2023
Kesin Kayıt Öğrenci Duyuru Listesi İlanı : 30 Mayıs 2023
Öğrenci Kesin Kayıt Evrak Teslimi ve Ödeme : 02 Haziran 2023
Mevcutta Kaydı Olan Öğrencinin Yaz Okulu Kesin Kaydı : 02 Haziran 2023

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

8- Çocuğun ve velinin nüfus cüzdanı fotokopisi,
9- İkametgâh belgesi,
10- Çocuğun aşı kartı fotokopisi
11- Çocuğun sağlık raporu
12- Çocuğun 2 adet vesikalık fotoğrafı,
13- Anne-baba ayrıysa velayet belgesi,
14- Kesin kayıt linkinde bulunan tüm formlar(doldurulmuş hali ile) Yaz Okulu Kayıtları İçin Gerekli Koşullar

15- Yaz okulu kayıtlarımız içinde bulunduğumuz eğitim öğretim yılındaki kayıtlı öğrencilerimiz için geçerlidir. Var olan velilerimizin her hangi bir evrak hazırlaması gerekmemektedir.

DİKKAT!!
ÖNEMLİ   AÇIKLAMA: Ön kayıt için belgeler eşler için ayrı ayrı hazırlanacaktır. Her hangi bir mülk varlığı yok ise e devletten çıkacak olan   “araç ya da mülk bulunmamaktadır.”ibaresi yazılı beyan edilecektir. Boşanan eşler için boşanma belgeleri beyan edilecektir. Burslu öğrenci başvuru değerlendirmesi için yukarıdaki tüm belgeler ayrıca gider belgeleri (kira, kredi, haciz, nafaka bedeli vb) beyan edilecektir. Ön ve  kesin kayıt evrakları belirtilen tarihlerde okul idaresine elden teslim edilecektir. Ön kayıt ve kesin kayıt sürecinde, yayınlanan tarihler harici; başvuru, eksik evrak teslimi, kesin kayıt evrak teslimi,ödeme yapılmaması vb. durumlarda öğrenci değerlendirmeye alınmayacak ve kesin kaydı oluşturulmayacak, tekrar başvuru ve kesin kayıt tarihi oluşturulmayacaktır. Öğrenci kesin kayıt ilan tarihinden sonra okul idaresi tarafınıza ulaşarak kesin kayıt randevu gün ve saatini (mesaj, mail, telefon) tarafınıza bildirecektir.
0252 369 26 26 nolu iletişim numarasından diğer görüşmeler için randevu almanızı önemle rica ederiz.

Adres: Konacık Mah. Yahyaçavuşoğlu cad. No:1-2 Konacık Bodrum
Özel Bodrum Konacık Anaokulu
Web:  www.bodrumbelediyeas.com.tr
(Konacık Paşalılar Petrol Arkası, Bodrum Mutfak Yanı)